Murat Övüç Fenomen “İntihar edeceğim, bu kadar yeter!” İsyan etti ve şöyle dedi: Kız kardeşlerini ve oğlunu ifşa etti: Onların masraflarını…

“10 odalı villada yaşıyorum. Kasayı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum” diyerek adından söz ettiren fenomen Murat Övüç, şu sıralar ailesiyle sorunlar yaşıyor.

Son olarak oğlu Burakcan Övüç'ün nişanında geline 2 kilo altın veren fenomen, ailesinden bıktı.

Kardeşlerini ve oğlunu küçümseyen Murat Övüç isyan etti. Paylaşılan videoda “İçimde o kadar büyük sorunlar var ki anlatamam” diyen Murat Övüç sinirlerine hakim olamadı.

“Bıktım” diyerek isyan eden fenomen Övüç, şunları söyledi: 'Beni düşünün, 56 yaşındayım, sizi hayal kırıklığına uğratır mıyım? Benimle neyi umursuyorsun? Oğlumla ne ilgilenirim? Sıkıldım. Bak sana son kez söylüyorum, bana özgürlüğümü ver. Oğlum dahil! “Buradayım, intihar edeceğim!” ağlamak.

3

PARA İÇİN SAVAŞTILAR

Daha sonra kız kardeşlerinin Silivri'deki evinde para yüzünden kavga ettiğini ve kendisini utandırdığını söyleyen fenomen, bu nedenle o evden ayrılarak Bahçeşehir'de ev aldığını söyledi.

Her şeyini oğluna veren Murat Övüç; Oğlunu anlatmaya bir destanın yetmeyeceğini belirterek, “Oğlumun masraflarına bankalar yetmiyor.” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir