Nwakaeme Trabzon'a indi ve kendisini karşılayan kalabalığa hayran kaldı! Onuachu, Trabzonspor'a müjdeyi verdi

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde taraftarların favorisi olan Nwakaeme, son olarak forma giydiği Suudi Pro League kulübü Al-Fayha'dan ayrılarak Bordeaux takımına geri döndü. Tecrübeli oyuncu sağlık kontrolleri ve imzalar için Londra'dan Trabzon'a geldi.

2024-25 sezonuna bomba transferlerle giren Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferiyle mutlu sona ulaştı. Mavi-morlu kulüp, eski yıldızının transferini şu açıklamayla duyurdu: “Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme'nin Kulübümüze transferi için görüşmelere başlandı.”

ŞEHİR'E GELDİ!

Nijeryalı kanat oyuncusu, Trabzonspor'a imza atmak ve sağlık kontrolünden geçmek için Trabzon'a geldi. 35 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile birlikte Londra'dan özel jetle gelerek Trabzon havalimanına indi. Futbol yıldızı önceki sezon Trabzonspor'la 145 maça çıktı. Nwakaeme, 145 maçta 47 gol atıp 40 asist yaptı.

Nwakaeme havalimanında yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“BU YERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM”

Ekran görüntüsü_5

“Taraftarların ilgisine karşılık vereceğimi umuyorum. Beni nasıl takip ettiklerini biliyorum, iyi bir durum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Videoyu Instagram'da paylaştığımızda henüz anlaşmamız sağlanmamıştı ama ben Anlaşmaya varacağımızı biliyordum. Nevzat Bey'e ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Kutlamaları çok özledim.”

MÜJDELİ HABER VERDİ

paul-onuachu-trabzonspor-2023-2024-1714645912-135580

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarların merakla beklediği Onuachu hakkında da açıklamalarda bulundu. Nwakeme açıklamasında şunları söyledi: “Onuachu ile konuştum. Bana burada ne kadar mutlu olduğunu anlattı.” Dedi.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ronaldo önce hata yaptı, sonra gol attı!  Çeyrek finaldeyim...Ronaldo önce hata yaptı, sonra gol attı! Çeyrek finaldeyim…
Penaltıyı kaçıran Ronaldo yüksek sesle ağladı!Penaltıyı kaçıran Ronaldo yüksek sesle ağladı!
''En başarılı kulübün renklerini giymenin mutluluğunu yaşıyorum''"“En başarılı kulübün renklerini giymenin mutluluğunu yaşıyorum”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir