Kuşadası Belediyesi tatilde fırsatçılara göz yummadı – Son Dakika Türkiye, Cumhuriyet'in Ege Haberleri

Kurban Bayramı tatilinde 1,2 milyona yakın yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kuşadası, 9 gün boyunca ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşattı. Belediye Başkanı Ömer Günel'in göreve geldiği günden bu yana yapılan yatırımlarla modern ve estetik bir turizm kenti hüviyetine kavuşan kent, Kuşadası Belediyesi'nin yaptığı ön hazırlıklar ve yürütülen kesintisiz çalışma sayesinde sorunsuz bir tatil geçirdi. Kuşadası Belediyesi saha ekipleri tarafından çıkarıldı.

Yayınlanma: 24.06.2024 – 12:43

Abo Ol

Google Haberleri

Aydın'ın Kuşadası ilçesi, okulların kapanmasının hemen ardından başlayan 9 günlük tatilde ziyaretçi akınına uğradı. Kuşadası Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı'nda vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 çalıştı. 9 gün süren tatilde hazırlıklar ve alınan önlemler sayesinde plajlar, turistik pazarlar ve sahil başta olmak üzere kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

HER GÜN 370 TON EVSEL ATIK TOPLANIYOR

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı tatilinde en yoğun çalışan ekipler arasında yer aldı. 9 günlük tatil için Kuşadası'nı tercih eden yerli ve yabancı turistlerin şehrin dört bir yanına bıraktığı tonlarca atığı toplamak için mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca her gün ortalama 370 ton evsel atık topladı. . Toplamda 9 günde 3.330 ton atık toplanarak normal depolama sahasına gönderildi. Bayram öncesi başlatılan ek temizlik mesaisiyle ziyaretçilerini sıcak bir şekilde karşılayan Kuşadası Belediyesi'nin bayram boyunca sunduğu kesintisiz temizlik hizmeti de memnuniyetle karşılandı.

ÜCRETSİZ ŞEMSİYE VE SANDALYE

Ayrıca Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Ömer Günel'in ilçedeki halk plajlarında şemsiye ve şezlongları ücretsiz hale getirmesinin ardından uygulamanın sorunsuz ilerlemesi ve fırsatçılıkların önlenmesi amacıyla denetimlerini artırdı. Bu kapsamda ekipler, Kadınlar Denizi ve Karaova ilçesi sahillerinde yapılan kontrollerde vatandaşlara para karşılığında şezlong ve şemsiye sattıklarını tespit eden kişi ve işletmelere idari yaptırım uyguladı. Ekipler, yasak olmasına rağmen park, yeşil alan ve plajlara kurulan çadırları da kaldırdı.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir