Fatih Altaylı, Hakan Ural'ın gündemini yorumlayarak sert konuştu! Murat Kurum'u anıyoruz…

Hakan Ural'ın her konuya ilişkin yorumları ve son olarak İran-İsrail gerilimini bir uzman gibi yorumlama çabası sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Fatih Altaylı da YouTube kanalında Hakan Ural'ı eleştirdi.

Ural için: “Hakan Ural gibi bir uzman varken bu konuyu neden bana soruyorsunuz? Neden benim saçma fikirlerimi dinliyoruz?” Altaylı, sert ifadeler kullanarak şunları söyledi.

“Hakan Ural'la oturup konuşuyorum. O ortamı biliyorduk ama diğerini konuşmuyorum. Hakan Ural'a kızmıyorum bile. Hakan Ural, az şey bilme cesaretiyle kendisine sorulan her şeyi cevaplayabiliyor ve Hiçbir şey bilmeyen” Altaylı şunları söyledi:

“MURAT DEDİ KURUM, BAKALIM DURUMUNU…”

“Benim merak ettiğim kim, hangi zekayla, hangi fikirle, hangi algıyla Hakan Ural'ı arayıp fikrini soruyor. Asıl sorun orada. Sorun Hakan Ural'ın bir şey söylemesi değil, onu bir yere çağırdığınızda sorun. Milyonlarca insanın izlemesi ve fikrini sorması beklenen bir yerde bu sizin hatanız.

Hakan Ural 'Murat Kurum' dedi, Murat Kurum'un durumunu gördük. “Bu konuları konuşmak için Hakan Ural'ı arayan, Hakan Ural'dan daha cahildir.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
3+1 evinin kapılarını açtı!  Evi şaşırttı: çok mütevazı3+1 evinin kapılarını açtı! Evi şaşırttı: çok mütevazı
Ünlü astrologun yasağı seçimleri hatırlattıÜnlü astrologun yasağı seçimleri hatırlattı
Arda Turan eşine 2.1 milyon euro değerinde lüks araba aldı!  Bir bakan tekrar baktıArda Turan eşine 2.1 milyon euro değerinde lüks araba aldı! Bir bakan tekrar baktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir