Sarıyer'de eski eşe dehşet: Silahı sıkışınca ölümden kıl payı kurtuldu – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kaza, 28 Eylül günü saat 18.00 sıralarında Sarıyer Reşitpaşa ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Yasemin Ç. eşi Kenan C.'den bir buçuk yıl önce boşandıktan sonra Sarıyer Reşitpaşa'da işyeri açtı. Eski eşi tarafından tehdit edilen YaseminÇ., kendisinin ve 7 yaşındaki kızının hayatından endişe ederek defalarca ihbarda bulundu.

Hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan Kenan C, kadını rahatsız etmeye devam etti. 28 Eylül'de Kenan C, aracını Yasemin Ç'nin iş yerinin önüne park etti. ve mağazayı korumaya devam etti. O sırada çöpü atmak için dışarı çıkan kadın, eski kocasını görünce hızla markete gitmeye çalıştı. Kadının işine döndüğünü gören Kenan C., silahı doğrultarak eski eşini ensesinden vurmak istedi. Şüpheli iki kez tetiğe bastı ancak silahın tutukluk yapmasıyla kadın son anda kaçtı.

ÖLÜM AZALDI

Ölümden kıl payı kurtulan Yasemin Ç., iş yerine giderek durumu polise bildirdi. Bu sırada Kenan C, aracına binerek kaçmak istedi. Ancak iş yeri çalışanı Erhan K.'nin fotoğrafını çekmeye çalıştığını gören Kenan C., silahını çekerek çalışanın yanına yaklaştı. İkili arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Kenan C. tetiği çekti ve silah ateş almadı. Saldırgan daha sonra arabasına binerek kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çalışmalarının ardından kısa sürede saldırganı eski eşi Kenan C.'yi yakalayıp tutukladı.

Eski eşi tarafından silah zoruyla tutulan Yasemin Ç., ölümden kıl payı kurtuldu. “Boşandıktan 3 gün sonra tehditler, şantajlar, iftiralar başladı. Bunda bir sorun yoktu ve oğlumun bağımlılığı nedeniyle ilk başta dikkat etmedim. Ama son 5-6 ayda bu davranışlar ciddi oranda arttı. Dayanamadım ve defalarca şikayet ettim. Çeşitli bahaneler üreterek şikâyetlerimden kurtuldu. Bu davranışların nedeni genellikle kıskançlıktır, sanırım hayatımda biri var diye korkuyorum, bilmiyorum. “Beni oğlumdan ayırdınız” diyerek tehdit etti. Ancak oğlumu uyuşturucu kullandığı için ondan uzak tuttum.” dedi.

İş yerinde kurye olarak çalışan ve kazayı gören Erhan K., şunları söyledi: “O kişiyi ilk fark eden ben oldum. Araçta şüpheli bir kişi vardı. Kız kardeşinizin eski kocası zaten onu sürekli tehdit ediyor ve taciz ediyordu. Kardeşime onu neden tanımadığımı sordum. Kişiyi onayladıktan sonra KADES'e basalım dedim. Doğru kişi olmasa bile zaten şüpheli bir kişidir. Sokakta çok sayıda vatandaş vardı. Arabada saklanan ve şüpheli biri gibi görünüyordu. Daha sonra ablası çöpü çıkarmaya gidiyor ve eski kocasını onaylıyor ve KADES'i sıkıştırıyor. O sırada arabadan indi, koştu ve silahını çıkardı. Ben o sırada buradaydım ve arabanın fotoğrafını çekmek için koştum, o da bana saldırdı. Silahı elimden almaya çalıştım ve kavga çıktı. Boğuşma sırasında silahın namlusu defalarca göğsüme ve yüzüme çarptı. “Silah tutukluk yapıp ateş etmeseydi kurşunlar bana ve başkalarına isabet edebilirdi.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir