Güzelbahçe Belediyesi'nden üreticilere destek – Son Dakika Türkiye, Cumhuriyet'in Ege Haberleri

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçim vaatlerinden biri olan Güzelbahçe'nin Payamlı, Küçükkaya ve Çamlı köylerinde yaşayanlara salça ve üzüm sıkma makineleri sağlama sözünü tuttu ve makineleri köylülere teslim etti. Başkan Günay, “Bir sözü daha yerine getirmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

Yayınlanma: 07.12.2024 – 12:18

Abo Ol

Google Haberleri

İzmir'in Güzelbahçe Belediyesi, özellikle ilçe sınırları içinde yaşayan köylerde yaşayan kadınların hayatını kolaylaştırmak amacıyla domates ve üzüm sıkma makinesi aldı. Meclis üyeleriyle birlikte Payamlı köyüne giden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, araçları kadınlara teslim etti. “Bunu kullanabilirsin. Siz üreteceksiniz, biz sizden alıp satacağız. “Makine bizden, ürün sizden, satış da bizden” dedi.

GÜNAY: YAPIMCI OLACAK, YÖNETİCİ OLACAKSINIZ

Başkan Günay, talep edilmesi halinde desteğin tüm Güzelbahçeli vatandaşları kapsadığını hatırlatarak, şöyle konuştu: “Seçim sürecinde özellikle köylerimizden salça ve üzüm sıkma makinelerine talep vardı. Biz de çok geç olmadan bu talebi karşılamak için hemen harekete geçtik. Arabayı arkadaşlarımız aldı ve biz de meclis üyelerimiz ve köyümüz sakinleriyle buluştuk. Artık makinelerini diledikleri gibi rahatlıkla kullanabiliyorlar. Doğal olarak bu istek köylülerimizden geldi. Ona verdik. Güzelbahçeli hemşerilerimizden talep olursa onların kullanımına vereceğiz. Doğal olarak bizim için bir gurur kaynağı çünkü bir projemizi daha tamamlamış bulunuyoruz. Emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Halkımız ne istiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz. Üreten sizsiniz, yöneten de siz olacaksınız. “Siz üretin, biz sizin ürettiğinizi alır, pazarlar ve satarız” dedi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir