MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın hikayesi yürekleri dağladı! Hatta yakınları bu yüzden “evlenmemelisin” dedi… Parmaklarını kaybettiğini söyledi

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunun ana kadrosunu belirleme hazırlıkları devam ediyor. Her gün birçok yarışmacı ana kadroda yer almak için mücadele ediyor.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne olduğunu anlattığı anlar yaşandı. Şeflerin huzuruna çıkan yarışmacılardan biri, traktör pervanesi yüzünden bir uzvunu kaybettiğini, bu yüzden kendini lanetlenmiş gibi hissettiğini ve sürekli saklandığını söyledi.

Parmaklarının kıyma makinesine sıkıştığı söylendi

Bunun üzerine Şef Mehmet Yalçınkaya hikâyesini anlatmaya başladı. Sol elinin parmaklarını kıyma makinesine sıkıştırdığı söylenen Yalçınkaya, şunları söyledi: “Bu bir lanet değil, tesadüf. Bu güne kadar bu konuya hiç değinmedim. mesela iki çocuğumun ellerinde dövmeler var aslında benim de benzer hikayelerim var “İki arkadaşımla oynarken…” dedi.

Yalçınkaya 1

HİKAYESİ TAMAMEN FARKLIYDI

Mehmet Yalçınkaya, Türkiye'de gerçeğin bilinmediğini ve herkesin kıyma makinesine sıkıştığını zannettiğini belirterek, bu durumun gerçek olmadığını ekledi. Küçük yaşta iki arkadaşıyla sokakta oynarken geçirdiği kaza sonucu parmaklarını kaybettiğini söyleyen Mehmet Yalçınkaya, yaptığı açıklamalarla herkesi duygulandırdı.

Yalçınkaya 2

Sol elindeki üç parmağını kaybeden Mehmet Şef ise yaptığı açıklamalarla yarışmacıya destek verdi. Yalçınkaya; “11 yaşımdan itibaren bulaşık makinelerinde çalışmaya başladım. Kimsenin aşçı olamayacağını söyledi. Bıçağı tutamıyor. Tabağı tutamadığını söyledi. Böyle zulümler var. Hırslı olursunuz ve daha fazlasını yapmaya çalışırsınız. “Bu çocuğun şef olamayacağı söylendi” dedi.

Yalçınkaya 3

Yalçınkaya, “Hatta bir yakınımız evlenemeyeceğimi ve bana kız verilmeyeceğini söyledi.”

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Trafiğe çareyi işte böyle buldu!  helikopterle geldiTrafiğe çareyi işte böyle buldu! helikopterle geldi
Dolgularını gevşetti!  Değişikliğiyle yeniden gündem olduDolgularını gevşetti! Değişikliğiyle yeniden gündem oldu
Resim güncellendi!  Yeni versiyon büyük beğeni topladıResim güncellendi! Yeni versiyon büyük beğeni topladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir