İsmail Saymaz Sözcü'den ayrıldı ve yeni adresini şu sözlerle duyurdu

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, İsmail Saymaz'ın Halk TV'ye katıldığını duyurdu. Toktaş, sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda

İsmail Saymaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bugün 15 aydır çalıştığım Sözcü TV ve Sözcü gazetesine veda ediyorum. Sözcü ailesine teşekkür ediyorum. 1 Temmuz'dan itibaren eski evim Halk TV'de olacağım. Yazılarıma ve haberlerime orada devam edeceğim. Halk TV'de kaldığımız yerden devam ediyoruz… Hayırlı olsun” dedi.

HALK TV'Yİ NEDEN ERKEN BIRAKTI?

Geçtiğimiz aylarda Halk TV'den ayrılarak Sözcü'ye geçen İsmail Saymaz, Fatih Altaylı'nın programına çıktı ve Altaylı'ya “Halk TV'den neden ayrıldınız?” soruya; “Deprem sırasında siyasi yönelimin üretilen içeriğe gölge düşüreceğine karar verdim. Gazeteciliğimi siyasetin gölgesinde kalmayacağı bir ortamda sürdürmek için Halk TV'den ayrıldım.”Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yüz gerdirme yaptırdı ve son görünümünü paylaştı!Yüz gerdirme yaptırdı ve son görünümünü paylaştı!
“Bu adama aşık oldum, ondan etkilendiğimi hissediyorum” diye itiraf etti.
Tutuklandığında kendiyle dalga geçiyordu ama serbest bırakıldığında sevinçten çığlık attı! Tutuklandığında kendiyle dalga geçiyordu ama serbest bırakıldığında sevinçten çığlık attı! “Kızından daha mutluydu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir