Mahsun Kırmızıgül'ün meslektaşlarına “oynatma” tepkisi – Son Dakika Hayat Haberleri

Mahsun Kırmızıgül Kurban Bayramı'nın ikinci gününde KKTC sahnesine çıktı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırmızıgül, konser veren meslektaşlarına tepki gösterdi.

Yayınlanma: 18.06.2024 – 14:52

Abo Ol

Google Haberleri

HabertürkFerit Tuğluk'un haberine göre; Mahsun Kırmızıgül, sahne öncesi şunları söyledi: “Herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum, sahne öncesi hep duygulanırım. Eski bayramların tadı kalmadı. Artık her şey farklı. Uzun bir aradan sonra her geldiğimde' Dışarı çıkıyorum sanki ilk defa çıkıyormuşum gibi gösterilen ilgi çok hoşuma gidiyor, “Tüm nesillere aynı anda hitap etmek harika bir duygu olacak” dedi.

40 kişilik bir ekibi olduğunu ve her konsere onlarla gittiğini belirten Mahsun Kırmızıgül, şöyle konuştu: “Birçok kişi gittiği yere ekibini götürmüyor. Ben de hep onlarla gidiyorum. Bu yüzden birçok kişi çalıyor. Dinleyicilere büyük saygı duyuyorum. Eğer insanlar sizi dinlemeye geliyorsa, “Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar onlara en iyiyi sunmalısınız. Onları eleştirmiyorum ama bu çok yanlış” dedi ve yeniden ürettikleri şarkıcılara atıfta bulundu.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir