Galler Prensesi Kate halka açık bir etkinliğe katıldı – Son Dakika Dünya Haberleri

Galler prensesi KateBeş ay önce geçirdiği ameliyatın ardından kanser teşhisi konulduğundan bu yana ilk kez cumartesi günü kamuoyu önüne çıktı.

Kate hafif bir elbise giymiş üç çocuğuyla birlikte “Renkleri Birleştirmek” Her yıl düzenlenen askeri geçit töreni öncesinde arabada yer aldı. Bu tören Londra'nın merkezinde yapılıyor Buckingham Sarayı İngiliz hükümdarının yakınında gerçekleşti Kral CharlesResmi doğum gününü kutlayan bir etkinlik.

Kalabalık İhanete Uğradı

Kalabalıklar Kate'i selamlamak için sokaklara dizildi, araba geçerken el sallayıp alkışladılar. Kral Charles, Kraliçe Camilla'nın varisi olduğu sırada ayrı bir arabada oturuyordu Prens William Kate'in eşi olarak, kraliyet ailesinin diğer kıdemli üyeleriyle birlikte at sırtında geçit törenine katıldı.

Kanser tanısının açıklanmasından bu yana koruyucu kemoterapi gören 42 yaşındaki Kate, tedavi devam ettikçe sağlığı iyiye gidiyor ve geçen Aralık ayından bu yana ilk kez kamuoyunun önüne çıktı.

KİŞİSEL MESAJ

Cuma günü kişisel bir kısa mesaj gönderen Kate, iyi bir ilerleme kaydettiğini ancak “henüz tam olarak iyileşmediğini” söyledi. Cumartesi günkü geçit törenine katılmayı sabırsızlıkla beklediğini ve yaz boyunca birkaç halka açık etkinliğe daha katılmayı umduğunu söyledi.

Kate, Ocak ayında geçirdiği büyük karın ameliyatının ardından iki hafta hastanede kaldı ve iki ay sonra yapılan testlerde kanser olduğunun ortaya çıktığını duyurdu.

Cuma günkü mesajında ​​Kate, dünyanın dört bir yanından aldığı binlerce güzel mesajdan etkilendiğini ve bunların kendisi ve William için büyük bir fark yarattığını söyledi. “İyi bir ilerleme kaydediyorum ama kemoterapi gören herkesin bileceği gibi iyi günler de var, kötü günler de var.” Dedi.

Kate'in ofisi Kensington Sarayıkanserin türü veya tedavinin gidişatı hakkında ayrıntı vermeyi reddetti ve yalnızca önleyici kemoterapinin Şubat ayında başladığını söyledi.

Kate'in hastalığı, 75 yaşındaki Kral Charles'ın da kanser tedavisi gördüğü döneme denk geldi. Charles, Nisan ayında kamu görevlerine geri döndü ve sıkı çalışmaya devam ediyor ancak takvimdeki taahhütleri, iyileşmesini tehlikeye atmayacak şekilde sınırlı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir